•  Navigatie
 • Geluk

   

  bloemen smal

   

  Wat is geluk eigenlijk? In mijn optiek is dat voor iedereen verschillend. Voor mij is geluk een ‘staat van zijn’, hoe vaag dat ook mag klinken.

  Blij kunnen worden van kleine dingen, tevreden zijn met wie je bent, wat je hebt en hoe je zaken aanpakt. Trots zijn op jezelf, op wat je doet, hoe je het doet en wat je hebt bereikt. Werken aan jezelf, het heft in eigen hand nemen, hulp vragen waar dat nodig is.

  IMG_0009

  Een gelukkig gevoel zorgt ervoor dat je tegenslagen gemakkelijker verwerkt, het leven zonniger inziet, het leven zoveel gemakkelijker ervaart. Natuurlijk ben je niet altijd gelukkig, dat zou betekenen dat ‘geluk’ geen betekenis meer heeft. Maar geluk is wel MAAKBAAR. Wanneer je het heft in eigen hand neemt, kun je zelf werken aan jouw ‘staat van zijn’. Waar jij blij en gelukkig van wordt.

  Heb je er eigenlijk weleens bij stilgestaan wat jou het gevoel van geluk geeft? Waar jij blij van wordt, wat jouw dag goed maakt? Dat zou je van tijd tot tijd eens moeten doen…..gewoon even stilstaan bij wat er gebeurt en wat je erbij voelt. Nee, dat is niet wollig, vaag of raar. Dat is jezelf leren kennen, in gesprek gaan me jezelf, je bewust worden van wat, wanneer en hoe je voelt.

  Ik word blij van mijn tevreden hondje die heerlijk aan mijn voeten ligt te snurken, van mijn lekkere wandeling met hem voordat ik ga werken. Ik word blij en gelukkig als mijn man belangstellend is over mijn werk, als we gezellig uit eten gaan. Van een mooie bos bloemen, van een goed gesprek, een dag vol drukke, leuke bezigheden. Ik kan eigenlijk elke dag wel een moment, meerdere momenten bedenken waar ik gelukkig en blij van word.

  Ik word ook heel gelukkig wanneer mijn cliënten dat zijn in hun leven. Ze zijn zo gemotiveerd bezig zichzelf sterker te maken, te ontwikkelen, het heft over hun eigen lichaam weer in eigen hand te nemen. Dat is zo mooi om te zien en mee te maken. Super toch, hulp inroepen bij het ontwikkelen van een gezonde stijl van leven, en tegelijkertijd ook nog wat gewicht verliezen.

  Wanneer je nu denkt…….dat wil ik ook!!! Ik wil ook weer alle zeggenschap hebben over mijn leven, lijf en gevoel………aarzel dan niet om contact op te nemen. Vragen staat vrij, kost niet meer dan de moeite, en je bent meteen een stuk wijzer! Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord.

   

  Hartelijke groeten,

  Anky Vlemmings, Praktijk 0164

  Wouwseweg 30

  4661 PP Halsteren

  Tel: 0624514145 | 0164-680360

  praktijk0164@outlook.com | www.praktijk0164.nl

  Praktijk 1064 Logo RGBmiddel.jpg