•  Navigatie
 • IMG_17371_-_kopie_49ctekst

  Ik ben nu een paar maanden bij Anky.

  Mijn vraag toen ik binnen kwam was leer mij gezond eten. Ik was enorm zwaar. Door alle diëten, goed bedoelde adviezen van anderen, boeken van allerlei gezondheidsgoeroes was ik helemaal kwijt wat ik moest, mocht en kon eten. Ik wilde weer terug naar de basis maar waar was die? Dat was mijn vraag aan Anky. Inmiddels ben ik 6 maanden verder en ruim 50 cm kwijt over mijn hele lichaam en 6 kilo lichter.

  Ik ben er nog niet, maar wel goed op weg. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat als ik eet bewust moet eten; wat eet ik, hoe proeft het, heb ik wel honger of wil mijn lichaam me iets anders zeggen. Door bewust te eten leer ik ook bewust te luisteren naar mijn lichaam. Naar wat ik als persoon echt nodig heb om lekker in mijn vel te zitten, gelukkig te zijn. Alles draait om bewustwording. Geen diëten waarin anderen vertellen wat goed is voor jou. Nee, ga ontdekken wat bij jou past. Want mijn lichaam is anders en reageert anders dan die van jou. En dus heb ik ook andere dingen nodig dan jij.

  Anky maakt je daar goed bewust van. Zij pakt niet alleen het eten aan, maar zij neemt het eten als uitgangspunt om je bewust te maken van jezelf. En daar ben ik Anky heel dankbaar voor!

  Hartelijke groeten,

  Jolanda

  __________________________________________________________________________________

   

  Eind November kwam ik in aanraking met Praktijk 0164.
  Eerst zijn we gaan kijken wat ik at en hoe mijn werk en gezinssituatie er uit zag.
  Aan de hand daarvan kwam Anky tot een behandelplan.
  Ook raadde zij mij aan om de Eetmeter op mijn telefoon te zetten zodat ik precies kon/kan zien wat ik eet.
  Ik kom ongeveer 1x per 14 dagen en dan word ik gewogen en gemeten, ook bespreken we waar ik tegenaan loop.
  Door haar adviezen, tips, coaching en begeleiding lukt het mij echt goed om kilo’s kwijt te raken.
  Iedereen kan het als je maar een goede begeleiding krijgt.
  Ik heb hiervoor ook al eens bij een diëtiste geweest. Helaas kreeg ik daar niet de goede adviezen, helemaal niet snoepen en alleen maar magere producten gebruiken is niet het enige. Doordat er geen klik was en ik alleen maar een hele lege maag had, kon ik niet goed functioneren en hield ik het ook niet vol.
  Nu leer ik anders te eten en dit werkt wel!!
  Ik val gemiddeld 0,5 kg per week af en voel me steeds beter. Er is nu 12 kg af en hopelijk volgen er nog meer.

  Groetjes,
  Lavinia
  ———————————————————————————————————————
  PLUIM!

  Door de stap te zetten om wat aan mijn gewicht te doen ben ik naar Praktijk 0164 gegaan.
  De begeleiding van Anky was heel goed een echte vakvrouw,
  en heeft voor mij een heel goed resultaat opgeleverd
  ik ben in de tien weken dat ik bezig ben 9 kilo afgevallen
  nu om een nieuwe outfit in een kleinere maat

  groeten Rinus